网站首页 | 范文大全 | 教案下载 | 优秀作文 | 诗词赏析 | 优美散文 | 板报大全 | 题库下载 | 故事大全 | 励志 | 爆笑笑话 | 字典 | 网站导航
在点网
  • 名校套卷
  • 一课一练
  • 单元测试
  • 期中期末
  • 教案学案
  • 精品课件
  • 历年真题
  • 备战中考
  • 备战高考
  • 备战小升初
  • 语文试卷
  • 数学试卷
  • 英语试卷
  • 物理试卷
  • 地理试卷
  • 化学试卷
  • 历史试卷
  • 政治试卷
  • 一年级试卷
  • 二年级试卷
  • 三年级试卷
  • 四年级试卷
  • 五年级试卷
  • 六年级试卷
  • 初一试卷
  • 初二试卷
  • 初三试卷
  • 高一试卷
  • 高二试卷
  • 高三试卷
  • 您的位置:在点网 > 题库 > 单元测试 > (英语仁爱版)七年级下册单元测试: Unit 6 T... 正文 2017-01-22

    (英语仁爱版)七年级下册单元测试: Unit 6 Topic 1检测题

     

    资源类别: 单元测试

    更新时间: 2017-01-22

    资源属性: 仁爱英语 英语 初一

    资源格式: doc

    资源说明: 预览为不完整版,完整版请下载

    文件大小: 5063.5KB

    资源分享:

    下载次数: (今日:,本周:

    点击下载: 本地1下载 本地2下载

    (英语仁爱版)七年级下册单元测试: Unit 6 Topic 1检测题

    仁爱版初中英语七年级下册第六单元topic1练习卷

    阅读: 414次 大小: 90KB(共7页)

    11.Is this your coat _____ his coat? A. and B. so C. or D. but

    一、单项填空。 12.---Whose pens are there? 1.What are you ____? --They are ____. They aren’t ____. A. looking for B. look at C. looking to D. Looking A. his; mine B. mine; him C. them; theirs D. her; our 2.Are they doing____ homework? 13.---Do you often _____ your sister? A. them B. theirs C. they D. their ---Yes, she often writes to me. 3.(来自:www.zaidian.cOm 在 点 网:(英语仁爱版)七年级下册单元测试: Unit 6 Topic 1检测题)The cup is on _____ desk. A. hear B. hear of C. hear from D. hear about A. teacher B. teacher’s C. teachers D. the teacher’s 14.–Is there ____ milk in the glass? 4.There ____ a book and a pen on the desk. ---Yes, there is ____. A. has B. have C. is D. are A. some; little B. any; any C. any; some D. a; any 5.Is there ____ “X” in the word “box”? 15.Do you see Mr. Brown go ____? A. a B. an C. the D. only A. to upstairs B. in upstairs C. down /upstairs D. 6.---___ he ___ his lessons? upstairs ---No, he isn’t. 二、完形填空。

    A. Is; study B. Does; study C. Is; studying D. Is; to Look at the picture. It’s a picture __1___ a park. __2__ study the tree ___ 3__ some birds. Are there __4__ boys under it? 7.___ some milk in the glass. Yes, there are. They’re __5__ English books. __6__ girls A. There are B. There is C. It’s D. Its are there near the river? There’re six. Are they __7__ games? 8.There is ___ on the table. Yes, they are. __8__ that girl behind the tree? That’s Kate. A. cup of tea B. a basket of food C. two baskets of foods She’s __9__ a red skirt. She’s __10__ tea. D. a basket of foodS 1.about B. of C. to D. at 9.The students ____ TV. 2.A. Away B. Down C. At D. In A. are watch B. watching C. are watching D. is watch 3. A. have B. are C. there’re D. there’s 10.–Would you like some bread? ---____. 4. A. a B. any C. some D. the A. like B. No C. I’d like D. No, thanks 5. A. reading B. seeing C. looking at D. watching

    仁爱版初中英语七年级下册第六单元topic1练习卷

    第1 / 7页

    6. A. Who’re B. How much C. How many D. What about 7. A. running B. think C. playing D. makes 8. A. What’s B. Who’s C. How is D. Where’s 9. A. putting B. having C. wearing D. putting on 10. A. eating B. cleaning C. drinking D. like 三、阅读理解

    Li Lei: Look! What’s that on the floor, Lucy? Lucy: Where?

    Li Lei: Under the chair. Oh, it’s a new watch. Is it yours? Lucy: No, it isn’t. My watch is at home. I think it’s Lily’s. She can’t find her watch.

    Li Lei: Excuse me. Lily, is this your watch? Lily: Let me see. Oh, yes, it’s mine. Li Lei: Here you are. Put it in your bag. Lily: Thanks very much. Li Lei: That’s OK.

    根据对话判断正(T)误(F): 1.The watch is new.

    2. The watch is on the chair. 3.Lily’s watch is on the table. 4. Lucy can’t find her watch.

    5. Li Lei must look after his watch.

    One day Mr. Li and Mr. King go to London to see a friend. They don’t know much English and London. They can’t find their friend’s home. They walk in the street for a long time. Then they see a man near a bus stop. They go up to him and ask the way. The man smiles but says nothing. Then he puts his hand into his pocket and takes out a book. He opens the books and reads, “I’m sorry, I don’t speak English.” In the evening they find their friend’s home with the help of a policeman.

    根据对话判断正(T)误(F)

    1.Mr. Li and Mr. King know much about London. 2.They can’t speak much English.

    3.The man near the bus stop helps them find their friend’s home.

    4.They don’t see any policemen in London.

    5. The man near the bus stop can’t speak much English just as Mr. Li and Mr. King. 四、单词拼写

    1.There is a big tree ______(在??后面)the house. 2. What is your mother doing in the ______(厨房)?

    3. Don’t let the little boy get close to the _____(浴缸). 4. When you see yourself in the _____(镜子), you’ll find you are thin.

    5. I’m going to the _____(修车铺)to get my car back. 用代词的适当形式填空

    1.These books are ____ (she). 2. ___name is Li Lei. (he) 3. Thank ___ very much. (you) 4. He is in ____room. (us) 5. What’s ____ name? (it)

    第2 / 7页

    5. Are ____ Chinese? (he) 6. How old is ___? (her)

    7. Excuse ____.(I) May I use your ruler? 8. This is ____ classroom. (we)

    9. Can ____ spell it, please? (you) 五、句型转换

    按要求变化下列各句

    1.Our teacher is writing on the blackboard. (一般疑问句) ____ your teacher ____ on the blackboard? 2. Do your homework at school.(否定句) _____ ____ your homework at school.

    3. Ann is wearing a yellow skirt. (同义句变化) Ann _____ ___ a yellow skirt.

    4. I think I can make cakes. (否定句) I _____ ____ I can make cakes.

    5. There is two babies on the bed. (对画线部分提问) _____ ____ babies are there on the bed?

    6.I can see a light on the table. (对画线部分提问) _____ ____ you ____ on the table?

    7. That kite is theirs. (一般疑问句并对画线部分提问) ______ _____ _____ ____? ____ kite is it?

    8. They are English books. (单数) ____ is _____ _____ _____. 9. Go there, please. (否定句) _____ ____ there, please. 10.He can live in it. (一般疑问句并回答) _____ ____ live in it? Yes, _____ _____. 六、单词拼写

    用所给动词的适当形式填空

    1.Look! The girls ____ (write) on the wall. 2. Would you like something ____ (eat)? 3. Don’t _____ (stand) behind the wall!

    4.I want ____ (take) some books to the classroom. 5. Lucy is running. Lily ____ (not run).

    6. There ____ (be) a football and two flowers on the table. 7. Let the boy ___ (watch) TV.

    8. What can you ____ (see) in the picture? 9. ____ the old woman ____ (drink) tea now? 10. You must ____ (look) after your things. 七、翻译句子

    1.我的拖鞋坏了,你能帮我修理吗?

    My slippers is are ____. Cold you _____ me ____them? 2. 王先生正带着他们参观我们学校

    Mr. Wang is ______ _____ _____ our school. 3.你们都在,让我们开始吧!

    You ____ ____ here. ____begin! 4. 相册里是什么?让我看看!

    What are _____ _____ _____ _____? Let me ____ a ____! 5. 妈妈,我的另一只袜子呢?

    Mum, where is ____ ____ sock of mine? 八、补全对话

    第3 / 7页

    Mother---M Jack—J

    M: Jack! Are the football socks on ____ (1) bed? J: Oh, yes.

    M: Put _____ (2) away. You must look ____ (3) your things. J: I’m _____ (4), but? M: What’s wrong? J: My football socks _____ (5) broken. Can you ____ (6) them, Mum?

    M: I think ____ (7). Give them ____ (8) me. J: _____ (9) you are. Thank you very much. M: You’re ____ (10).

    (Xiao Ming----X Father---F)

    X: _______1______. Something is wrong with my watch. F: Don’t worry. ____2_____ X: Here you are.

    F: Do you have a knife?

    X: Yes, ___3____. Where is it? F: Oh, there!

    X: Yes, there it is. ____4_____. F: Xiao Ming, you must look after your things. Now your watch is OK.

    X: Thank you, Dad. F: ___5____.

    A. That’s all right. B. Here you are.

    C. Dad, could you help me?

    D. But I can’t find it.

    E: Let me have a look, please. 九、书面表达

    根据图画,用所给单词的适当形式完成短文:

    ( other, first, hit, back, doing, side, what, saved, once,

    across)

    One day, a blind(盲人)is going (1)____ the street. A truck(卡车)was going to (2)_____ him. Jack was running up to him and pulling him (3)____. The man was (4)_____. Jack was taking him to the other (5) ___ of the street. The man thanked him for (6)___ that. But Jack didn’t wait for his thanks. Jack went to school at (7)_____. It was late. The (8)____ class had been on. Jack told the teacher (9)____ had happened. The teacher asked the (10) ____ children to learn from him.

    第4 / 7页

    1. A【解析】本题主要考查动词短语辨析,look for寻找;look at看C、D不符合题意,故选A。意思:你正在找什么?

    据答语应选C。

    14.C【解析】本题主要考查代词辨析,some用于肯定句修饰可数名词和不可数名词;any用于否定句。故选D。

    15.C【解析】本题主要考查固定短语,到楼上或楼下用go down/up stairs 故选C. 1.B 2.D 3.C 4.B 5.A 6.C 7.C 8.B 9.C 10.C 【解析】1.考查名词所有格,a picture of...的照片,故选B

    2.考查介词辨析,in the tree在树上,on the tree强调在树上长的,鸟在树上用in。 3.考查某处有某物的句型,后面是名词复数所以用there are。 4.some用于肯定句,any用于否定句和疑问句。故选B。 5.考查现在进行时,根据上下文提示他们正在读英语书。 6.由下文的数字表明前面问有多少女孩用how many 7.做游戏play games,根据语境用现在进行时。 8.根据答语That’s Kate应选择who’s

    9.考查词语辨析,put on表穿的动作,wear表穿的状态根据句意应用wear。 10.她正在喝茶。故选C

    1.T 2.F 3.F 4.F 5.F

    【解析】1.根据李磊的回答it’s a new watch可知该句是正确的。 2.由Under the chair可知该句是错的。 3.手表在地板上的椅子下面,而不是在桌子上。

    4.由I think it’s Lily’s. She can’t find her watch可知 5.该知识点在对话中没有涉及到 1.F 2.T 3.F 4.F 5.T

    2.D【解析】本题主要考查代词的用法,them是人称代词宾格;theirs是名词性物主

    代词;they主格;their形容词性物主代词,根据题意故选D。

    3.D【解析】本题主要考查名词所有格,在老师的办公桌上on the teacher’s desk 4.C【解析】本题主要考查there be句型的就近原则,由于谓语动词和后面的单数名词靠近,因此用单数,故选C。

    5.B【解析】本题主要考查冠词,“X”/eks/以元音音素开头冠词用an,故选B。 6.C【解析】本题主要考查情景交际,根据答语排除A、B、D只有C答案符合题意,一般现在时be doing,故选C。

    7.B【解析】本题主要考查there be结构。谓语动词的数由后面的名词单数复数决定,如果是单数谓语动词用单数,反之用复数,milk是不可数名词,故选B。

    8.B【解析】本题主要考查某处有某物,A答案没有a;C、D答案中food是不可数名词故选B。

    9.C【解析】本题主要考查时态。根据题意要用现在进行时,be+v-ing,A、B、D都不符合这结构,故选C。

    10.D【解析】本题主要情景交际,Would you like表请求需要得到对方回答,根据句意故选D.

    11.C【解析】本题主要考查连词,and表并列,but表转折,or表选择“或者”本句是一个选择疑问句,故选C.

    12.A【解析】本题主要考查代词的用法,his/mine/theirs是名词性物主代词,后面不跟名词;him/them是宾格,her/ our是形容词性物主代词,根据题意故选A。 13.C【解析】本题主要考查词语辨析hear of听说;hear from收到某人的来信;根

    第5 / 7页

    下载地址( 所有资源免费下载,不需注册,不需上传资源 )
    (英语仁爱版)七年级下册单元测试: Unit 6 Topic 1检测题》由www.zaidian.com(在点网)整理提供,版权归原作者、原出处所有。
    Copyright © 2016 在点网 All Rights Reserved.